Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 113 kJ /
266 kcal
Bílkoviny12,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,70 g
Tuky3,20 g
– nasycené0,58 g
– nenasycené2,50 g
–– mononenasycené1,25 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,00 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,20 g
– cukry31,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky Vepřová kýta
400 g 400 g fazolek Fazolky čerstvé 400 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
čerstvě mletá sůl s kurkumou Kurkuma mletá
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.