Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 113 kJ / 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,70 g |
| Tuky | 3,20 g |
| – nasycené | 0,58 g |
| – nenasycené | 2,50 g |
| –– mononenasycené | 1,25 g |
| –– polynenasycené | 1,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 24,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
| – cukry | 31,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| 400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| čerstvě mletá sůl s kurkumou | Kurkuma mletá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |