Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 113 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,70 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 2,50 g |
–– mononenasycené | 1,25 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 24,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,20 g |
– cukry | 31,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
čerstvě mletá sůl s kurkumou | Kurkuma mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |