Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 592 kJ /
859 kcal
Bílkoviny14,41 g
– z toho živočišné bílkoviny4,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,85 g
Tuky63,44 g
– nasycené33,17 g
– nenasycené29,39 g
–– mononenasycené23,96 g
–– polynenasycené5,43 g
––– omega 30,25 g
Vláknina20,21 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 989 mg
Sůl2,48 g
Sacharidy49,34 g
– cukry18,34 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
150 g 150 g baby karotky Baby karotka 150 g
400 ml 400 ml vývaru Vývar masový 400 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky (sušené) Majoránka sušená 20 g
sůl Sůl mořská
petrželka na posypání Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.