Nutriční hodnoty (Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 592 kJ / 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 63,44 g |
– nasycené | 33,17 g |
– nenasycené | 29,39 g |
–– mononenasycené | 23,96 g |
–– polynenasycené | 5,43 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 20,21 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 989 mg |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 49,34 g |
– cukry | 18,34 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
150 g 150 g baby karotky | Baby karotka | 150 g |
400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky (sušené) | Majoránka sušená | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka na posypání | Petržel nať čerstvá |