Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v pikantní omáčce s klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 770 kJ / 901 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,56 g |
| Tuky | 61,26 g |
| – nasycené | 32,79 g |
| – nenasycené | 24,35 g |
| –– mononenasycené | 19,80 g |
| –– polynenasycené | 4,55 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 0,56 g |
| Cholesterol | 307 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,93 g |
| Sacharidy | 5,66 g |
| – cukry | 3,51 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové pečeně (2 plátky) | Vepřová kotleta bez kosti | 300 g |
| steakové koření | Koření Argentina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
| 0,5-1 lžíce 0,5-1 lžíce paprikové pasty "Červené zlato" | Pasta papriková | 11.25 g |
| 2 2 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 70 g 70 g pikantní klobásky (maďarské) | Klobása | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce láku | ||
| trochu trochu vývaru (vody) | Vývar masový | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |