Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v pikantní omáčce s klobáskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 770 kJ /
901 kcal
Bílkoviny81,46 g
– z toho živočišné bílkoviny80,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,56 g
Tuky61,26 g
– nasycené32,79 g
– nenasycené24,35 g
–– mononenasycené19,80 g
–– polynenasycené4,55 g
––– omega 30,38 g
Vláknina0,56 g
Cholesterol 307 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,93 g
Sacharidy5,66 g
– cukry3,51 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové pečeně (2 plátky) Vepřová kotleta bez kosti 300 g
steakové koření Koření Argentina
sůl Sůl mořská
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce sádla (oleje) Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
0,5-1 lžíce 0,5-1 lžíce paprikové pasty "Červené zlato" Pasta papriková 11.25 g
2 2 nakládané okurky Okurka polní zavařená
70 g 70 g pikantní klobásky (maďarské) Klobása 70 g
1 lžíce 1 lžíce láku
trochu trochu vývaru (vody) Vývar masový
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.