Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v pikantní omáčce s klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 770 kJ / 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,56 g |
Tuky | 61,26 g |
– nasycené | 32,79 g |
– nenasycené | 24,35 g |
–– mononenasycené | 19,80 g |
–– polynenasycené | 4,55 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 0,56 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 5,66 g |
– cukry | 3,51 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové pečeně (2 plátky) | Vepřová kotleta bez kosti | 300 g |
steakové koření | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce sádla (oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
0,5-1 lžíce 0,5-1 lžíce paprikové pasty "Červené zlato" | Pasta papriková | 11.25 g |
2 2 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
70 g 70 g pikantní klobásky (maďarské) | Klobása | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce láku | ||
trochu trochu vývaru (vody) | Vývar masový | |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská |