Nutriční hodnoty (Žampionové znojmo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 439 kJ / 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,18 g |
| Tuky | 57,77 g |
| – nasycené | 22,26 g |
| – nenasycené | 33,98 g |
| –– mononenasycené | 27,07 g |
| –– polynenasycené | 6,91 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,38 g |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 46,45 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 50 g 50 g uzeného špeku | Špek | 50 g |
| olej (nebo ghí) | Olej řepkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 100 100 g plátek libového hovězího masa | Hovězí kýta | |
| 400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (nebo granulovaná jíška) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| citronová šťáva (nebo lák z okurek) | Šťáva z citrónu | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| křen | Křen čerstvý |