Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaná roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 908 kJ /
2 368 kcal
Bílkoviny166,15 g
– z toho živočišné bílkoviny149,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,66 g
Tuky121,82 g
– nasycené67,15 g
– nenasycené43,49 g
–– mononenasycené33,17 g
–– polynenasycené10,33 g
––– omega 30,73 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 3,42 g
Sůl8,05 g
Sacharidy145,75 g
– cukry42,05 g
––– laktóza14,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 špetka 1 špetka soli (větší) Sůl mořská 1 g
200 ml 200 ml šlehačky (tekuté) Šlehačka 35% 200 ml
tymián (dle chuti) Tymián sušený
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva (rovná) Kypřící prášek 4 g
300 g 300 g rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
300 g 300 g krájeného suchého salámu)
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 kelímky 1-2 kelímky pomazánkového másla s příchutí (česnek a bylinky) Pomazánka mléčná 225 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
40 40 oliv Olivy čerstvé zralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.