Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pivovarský kotlet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 417 kJ /
578 kcal
Bílkoviny36,42 g
– z toho živočišné bílkoviny33,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky34,30 g
– nasycené19,10 g
– nenasycené14,38 g
–– mononenasycené12,20 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,31 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 116 mg
Sodík 2,06 g
Sůl4,05 g
Sacharidy28,83 g
– cukry15,43 g
––– laktóza9,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety s kostí Vepřová kotleta s kostí
150 g 150 g strouhaného eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
100 g 100 g čerstvého strouhaného křenu Křen čerstvý 100 g
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 10 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
maggi Polévkové koření tekuté
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.