Nutriční hodnoty (Pivovarský kotlet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 417 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 34,30 g |
| – nasycené | 19,10 g |
| – nenasycené | 14,38 g |
| –– mononenasycené | 12,20 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 116 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 4,05 g |
| Sacharidy | 28,83 g |
| – cukry | 15,43 g |
| ––– laktóza | 9,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
| 150 g 150 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 100 g 100 g čerstvého strouhaného křenu | Křen čerstvý | 100 g |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| maggi | Polévkové koření tekuté | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |