Nutriční hodnoty (Letní kuřecí salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 725 kJ / 412 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 50,30 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g | 
| Tuky | 15,85 g | 
| – nasycené | 9,44 g | 
| – nenasycené | 5,29 g | 
| –– mononenasycené | 4,52 g | 
| –– polynenasycené | 0,78 g | 
| ––– omega 3 | 0,51 g | 
| Vláknina | 1,15 g | 
| Cholesterol | 155 mg | 
| Sodík | 165 mg | 
| Sůl | 0,41 g | 
| Sacharidy | 16,75 g | 
| – cukry | 12,75 g | 
| ––– laktóza | 4,75 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g vařených (pečených) kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g | 
| 125 ml 125 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml | 
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 50 g 50 g ananasu | Ananas zavařený | 50 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| hroznové víno | Hroznové víno čerstvé |