Nutriční hodnoty (Brambory s náplní zapečené v horkovzdušné fritéze)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,54 g |
| Tuky | 31,27 g |
| – nasycené | 6,91 g |
| – nenasycené | 23,04 g |
| –– mononenasycené | 16,88 g |
| –– polynenasycené | 6,16 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 4,26 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 613 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 31,80 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 3,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 menší vařené brambory (400 g) | Brambor zimní | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vařeného kuřecího masa (50 g) | Kuře prso | |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 malé rajče (30 g) | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 60 g 60 g sýru typu Eidam 40% | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |