Nutriční hodnoty (Hráškový krém s mátou a bílkovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 321 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 31,90 g |
– nasycené | 19,82 g |
– nenasycené | 10,68 g |
–– mononenasycené | 9,16 g |
–– polynenasycené | 1,52 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 30,20 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 79,88 g |
– cukry | 29,48 g |
––– laktóza | 7,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 400 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 meší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 snítka 1 snítka máty | Máta peprná list čerstvá | |
1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
bílky ze 3 vajec | Vaječný bílek |