Nutriční hodnoty (Kuřecí placičky II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 038 kJ / 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,82 g |
| Tuky | 16,19 g |
| – nasycené | 5,82 g |
| – nenasycené | 7,77 g |
| –– mononenasycené | 5,81 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 2,47 g |
| Cholesterol | 506 mg |
| Sodík | 594 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 16,71 g |
| – cukry | 5,12 g |
| ––– laktóza | 1,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 3 3 jarní cibulky (90 g) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 žloutek (13 g) | Vaječný žloutek | 23 g |
| 5 g 5 g mleté papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
| 5 g 5 g sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| 12 g 12 g bramborového škrobu (1 lžička) | Bramborový škrob | 12 g |
| 30 g 30 g strouhaného Eidamu 30% (pro posypání při pečení) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |