Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 231 kJ /
533 kcal
Bílkoviny17,84 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,84 g
Tuky17,46 g
– nasycené4,38 g
– nenasycené12,08 g
–– mononenasycené8,93 g
–– polynenasycené3,15 g
––– omega 30,96 g
Vláknina10,76 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 427 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy71,60 g
– cukry6,88 g
––– laktóza2,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 400 g
petrželka Petržel nať čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
40 g 40 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.