Nutriční hodnoty (Zapékané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 231 kJ / 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
Tuky | 17,46 g |
– nasycené | 4,38 g |
– nenasycené | 12,08 g |
–– mononenasycené | 8,93 g |
–– polynenasycené | 3,15 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 10,76 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 427 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 71,60 g |
– cukry | 6,88 g |
––– laktóza | 2,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
40 g 40 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |