Nutriční hodnoty (Zapékané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 231 kJ / 533 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
| Tuky | 17,46 g |
| – nasycené | 4,38 g |
| – nenasycené | 12,08 g |
| –– mononenasycené | 8,93 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 10,76 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 427 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 71,60 g |
| – cukry | 6,88 g |
| ––– laktóza | 2,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 40 g 40 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |