Nutriční hodnoty (Jihotyrolská sladká specialita z farem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 39 634 kJ / 9 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 199,80 g |
Tuky | 671,42 g |
– nasycené | 52,63 g |
– nenasycené | 516,43 g |
–– mononenasycené | 59,58 g |
–– polynenasycené | 456,85 g |
––– omega 3 | 76,22 g |
Vláknina | 92,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 532,46 g |
– cukry | 184,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hrubě nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | 1000 g |
1 kg 1 kg rozinek sultánek | Rozinky | |
1 1 kg sušených fíků nakrájených na malé kousky | Fíky sušené | |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky anýzu | Anýz semena | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
500 ml 500 ml svařeného vína | Víno bílé suché | 500 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
150 g 150 g pšeničné hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g žitné mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
25 g 25 g suchého droždí | Droždí sušené | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
cukrová voda na potření | Voda | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
mandle | Mandle neloupané | |
sušené třešně | Třešně sušené |