Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na rozmarýnu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 180 kJ /
1 716 kcal
Bílkoviny89,28 g
– z toho živočišné bílkoviny87,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky124,02 g
– nasycené55,66 g
– nenasycené60,66 g
–– mononenasycené50,18 g
–– polynenasycené10,48 g
––– omega 30,12 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 2,57 g
Sodík 1,96 g
Sůl4,90 g
Sacharidy24,40 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
rozmarýn (dle chuti) Rozmarýn sušený
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
100 ml 100 ml portského vína Víno portské 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.