Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 180 kJ / 1 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 124,02 g |
| – nasycené | 55,66 g |
| – nenasycené | 60,66 g |
| –– mononenasycené | 50,18 g |
| –– polynenasycené | 10,48 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 2,57 g |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 24,40 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| rozmarýn (dle chuti) | Rozmarýn sušený | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |