Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 180 kJ / 1 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 124,02 g |
– nasycené | 55,66 g |
– nenasycené | 60,66 g |
–– mononenasycené | 50,18 g |
–– polynenasycené | 10,48 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 24,40 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
rozmarýn (dle chuti) | Rozmarýn sušený | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |