Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 934 kJ /
2 135 kcal
Bílkoviny141,15 g
– z toho živočišné bílkoviny122,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,40 g
Tuky118,68 g
– nasycené60,22 g
– nenasycené44,78 g
–– mononenasycené39,78 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,91 g
Vláknina26,08 g
Cholesterol 784 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,68 g
Sacharidy114,18 g
– cukry22,45 g
––– laktóza3,91 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor typu C Brambor zimní 500 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
30 ml 30 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 30 ml
20 ml 20 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 20 ml
50 g 50 g parmezánu Parmezán 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
500 g 500 g mletého jehněčího masa (nebo hovězího) Jehněčí kýta 500 g
cca 150 ml cca 150 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 150 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 100 g
1-2 stonky 1-2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
3 lžíce 3 lžíce rajčatové pasty Protlak rajčatový
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
2 snítky 2 snítky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.