Nutriční hodnoty (Kuřecí roládky, cibulová omáčka a bramborové pavé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 469 kJ / 3 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 438,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 421,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,74 g |
| Tuky | 151,00 g |
| – nasycené | 78,56 g |
| – nenasycené | 56,68 g |
| –– mononenasycené | 47,47 g |
| –– polynenasycené | 9,21 g |
| ––– omega 3 | 3,61 g |
| Vláknina | 26,10 g |
| Cholesterol | 2,18 g |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 8,73 g |
| Sacharidy | 161,11 g |
| – cukry | 54,81 g |
| ––– laktóza | 29,71 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 120 120 g na tenké plátky nakrájeného paprikáše | Suchý salám | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10-12 10-12 brambor | Brambor zimní | 550 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 220 g 220 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 220 g |
| olej na opečení | Olej řepkový |