Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 662 kJ /
5 895 kcal
Bílkoviny127,70 g
– z toho živočišné bílkoviny64,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,65 g
Tuky233,66 g
– nasycené127,44 g
– nenasycené90,39 g
–– mononenasycené74,05 g
–– polynenasycené16,35 g
––– omega 31,52 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 2,11 g
Sodík 2,15 g
Sůl5,22 g
Sacharidy796,83 g
– cukry427,33 g
––– laktóza15,18 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g podmáslí Podmáslí 250 g
12 g 12 g prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 bio citron kůra + šťáva Citrón čerstvý
2 g 2 g soli Sůl mořská 2 g
350 g 350 g červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 350 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
10 g 10 g rumu Rum 10 ml
1 g 1 g soli Sůl mořská 1 g
olej a hladká mouka na přípravu plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.