Nutriční hodnoty (Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 662 kJ / 5 895 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,65 g |
| Tuky | 233,66 g |
| – nasycené | 127,44 g |
| – nenasycené | 90,39 g |
| –– mononenasycené | 74,05 g |
| –– polynenasycené | 16,35 g |
| ––– omega 3 | 1,52 g |
| Vláknina | 34,50 g |
| Cholesterol | 2,11 g |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,22 g |
| Sacharidy | 796,83 g |
| – cukry | 427,33 g |
| ––– laktóza | 15,18 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250 g 250 g podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 12 g 12 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 bio citron kůra + šťáva | Citrón čerstvý | |
| 2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g |
| 350 g 350 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 350 g |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 10 g 10 g rumu | Rum | 10 ml |
| 1 g 1 g soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej a hladká mouka na přípravu plechu | Mouka pšeničná hladká |