Nutriční hodnoty (Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 662 kJ / 5 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,65 g |
Tuky | 233,66 g |
– nasycené | 127,44 g |
– nenasycené | 90,39 g |
–– mononenasycené | 74,05 g |
–– polynenasycené | 16,35 g |
––– omega 3 | 1,52 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 2,11 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 796,83 g |
– cukry | 427,33 g |
––– laktóza | 15,18 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
250 g 250 g podmáslí | Podmáslí | 250 g |
12 g 12 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 bio citron kůra + šťáva | Citrón čerstvý | |
2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g |
350 g 350 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 350 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
10 g 10 g rumu | Rum | 10 ml |
1 g 1 g soli | Sůl mořská | 1 g |
olej a hladká mouka na přípravu plechu | Mouka pšeničná hladká |