Nutriční hodnoty (Noky do zeleninové polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 917 kJ / 219 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,92 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g | 
| Tuky | 11,88 g | 
| – nasycené | 4,51 g | 
| – nenasycené | 5,01 g | 
| –– mononenasycené | 4,12 g | 
| –– polynenasycené | 0,89 g | 
| ––– omega 3 | 0,04 g | 
| Vláknina | 0,66 g | 
| Cholesterol | 272 mg | 
| Sodík | 500 mg | 
| Sůl | 1,21 g | 
| Sacharidy | 16,80 g | 
| – cukry | 0,48 g | 
| ––– laktóza | 0,04 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 tavené sýry | Sýr tavený | |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce másla | Máslo kravské | 5 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce (vrchovaté) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| čerstvě mletý pepř podle chuti | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka koření na bylinkové máslo | Máslo bylinkové | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |