Nutriční hodnoty (Klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 64 785 kJ / 15 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 774,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 764,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,75 g |
| Tuky | 1 346,38 g |
| – nasycené | 351,28 g |
| – nenasycené | 709,89 g |
| –– mononenasycené | 578,93 g |
| –– polynenasycené | 130,97 g |
| ––– omega 3 | 5,90 g |
| Vláknina | 22,95 g |
| Cholesterol | 2,31 g |
| Sodík | 42,94 g |
| Sůl | 105,00 g |
| Sacharidy | 59,25 g |
| – cukry | 25,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4,5 kg 4,5 kg vepřového bůčku (jen lehce prorostlého tukem) | Vepřový bok | 4500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 100 g 100 g soli | Sůl mořská | 100 g |
| 10 g 10 g mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 10 g |
| 40 g 40 g sladké papriky | Paprika červená sušená | 40 g |
| 15 g 15 g drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
| 70 g 70 g česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 200-250 g 200-250 g studeného masového vývaru (nebo aspoň vody) | Vývar masový | |