Nutriční hodnoty (Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 636 kJ / 869 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 36,63 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,13 g | 
| Tuky | 34,69 g | 
| – nasycené | 14,84 g | 
| – nenasycené | 14,78 g | 
| –– mononenasycené | 11,85 g | 
| –– polynenasycené | 2,93 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 36,10 g | 
| Cholesterol | 569 mg | 
| Sodík | 254 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 85,71 g | 
| – cukry | 29,36 g | 
| ––– laktóza | 0,16 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g | 
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce mouky (vrchovatá) | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml | 
| 1 lžička 1 lžička cukru (volitelně) | Cukr bílý | 5 g | 
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |