Nutriční hodnoty (Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 293 kJ / 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,13 g |
| Tuky | 59,09 g |
| – nasycené | 8,08 g |
| – nenasycené | 50,94 g |
| –– mononenasycené | 43,20 g |
| –– polynenasycené | 7,74 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 6,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,97 g |
| – cukry | 29,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malý květák (nebo 1/2 velkého) | Květák čerstvý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce quinoy | Quinoa | 37.5 g |
| zrnka zrnka z granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu (nebo melasy) | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 3 lžíce 3 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |