Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 719 kJ /
411 kcal
Bílkoviny3,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,06 g
Tuky30,37 g
– nasycené14,54 g
– nenasycené15,38 g
–– mononenasycené12,09 g
–– polynenasycené3,29 g
––– omega 30,04 g
Vláknina6,38 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 605 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy28,74 g
– cukry13,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky pečeně bez kosti (cca 400 g) Kost hovězí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
2 lžíce 2 lžíce sádla (oleje) Sádlo vepřové 30 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
60 g 60 g mrkve Mrkev čerstvá 60 g
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
vývar na podlití Vývar masový
60 g 60 g sterilovaných okurek Okurka polní zavařená 60 g
2 lžíce 2 lžíce domácího ostrého kečupu Kečup ostrý 30 ml
10 10 černých oliv Olivy čerstvé zralé
dle potřeby malá špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.