Nutriční hodnoty (Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 719 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
Tuky | 30,37 g |
– nasycené | 14,54 g |
– nenasycené | 15,38 g |
–– mononenasycené | 12,09 g |
–– polynenasycené | 3,29 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 28,74 g |
– cukry | 13,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky pečeně bez kosti (cca 400 g) | Kost hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla (oleje) | Sádlo vepřové | 30 g |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
60 g 60 g mrkve | Mrkev čerstvá | 60 g |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
vývar na podlití | Vývar masový | |
60 g 60 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce domácího ostrého kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
dle potřeby malá špetka špetka cukru | Cukr bílý |