Nutriční hodnoty (Vaječný řízek s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 386 kJ / 809 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 38,27 g |
| – nasycené | 5,32 g |
| – nenasycené | 27,12 g |
| –– mononenasycené | 19,58 g |
| –– polynenasycené | 7,54 g |
| ––– omega 3 | 1,89 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,77 g |
| Sůl | 9,02 g |
| Sacharidy | 83,90 g |
| – cukry | 5,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
| 250 g 250 g brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |