Nutriční hodnoty (Kynutý koláč s nektarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 917 kJ / 3 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,98 g |
Tuky | 93,57 g |
– nasycené | 50,19 g |
– nenasycené | 35,65 g |
–– mononenasycené | 28,52 g |
–– polynenasycené | 7,13 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 28,98 g |
Cholesterol | 737 mg |
Sodík | 717 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 460,42 g |
– cukry | 156,34 g |
––– laktóza | 12,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100-150 g 100-150 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
7 g 7 g sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
60 g 60 g změklého másla | Máslo kravské | 60 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
nektarinky | Dužina nektarinky čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 37.5 g |