Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulovo-kapustové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 371 kJ /
1 284 kcal
Bílkoviny12,63 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,13 g
Tuky107,57 g
– nasycené42,99 g
– nenasycené62,16 g
–– mononenasycené50,11 g
–– polynenasycené12,05 g
––– omega 31,91 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,65 g
Sůl4,00 g
Sacharidy58,70 g
– cukry34,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oloupané cibule Cibule čerstvá 500 g
1/4 1/4 mladé kapusty Kapusta hlávková čerstvá
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce mouky (nebo větší brambora) Mouka pšeničná hladká 10 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
vývar (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.