Nutriční hodnoty (Cibulovo-kapustové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 371 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,13 g |
Tuky | 107,57 g |
– nasycené | 42,99 g |
– nenasycené | 62,16 g |
–– mononenasycené | 50,11 g |
–– polynenasycené | 12,05 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 58,70 g |
– cukry | 34,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g oloupané cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
1/4 1/4 mladé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce mouky (nebo větší brambora) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový |