Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Eintopf - oběd z jednoho hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 604 kJ /
1 579 kcal
Bílkoviny244,92 g
– z toho živočišné bílkoviny234,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,32 g
Tuky32,84 g
– nasycené8,07 g
– nenasycené16,67 g
–– mononenasycené13,59 g
–– polynenasycené3,08 g
––– omega 30,71 g
Vláknina22,19 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 8,05 g
Sůl19,39 g
Sacharidy66,49 g
– cukry13,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
300 g 300 g kuřecího masa Kuře prso 300 g
300 g 300 g uzeného masa Vepřová plec uzená 300 g
1/2 1/2 hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 malá paprika Paprika bílá čerstvá
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku Česnek sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře mletého Pepř černý mletý 2.5 g
2,5 litru 2,5 litru vody Voda 2500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.