Nutriční hodnoty (Eintopf - oběd z jednoho hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 604 kJ / 1 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 234,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,32 g |
Tuky | 32,84 g |
– nasycené | 8,07 g |
– nenasycené | 16,67 g |
–– mononenasycené | 13,59 g |
–– polynenasycené | 3,08 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 22,19 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 19,39 g |
Sacharidy | 66,49 g |
– cukry | 13,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
300 g 300 g kuřecího masa | Kuře prso | 300 g |
300 g 300 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
1/2 1/2 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 malá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku | Česnek sušený | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře mletého | Pepř černý mletý | 2.5 g |
2,5 litru 2,5 litru vody | Voda | 2500 ml |