Nutriční hodnoty (Ovocná zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
| Tuky | 16,83 g |
| – nasycené | 10,68 g |
| – nenasycené | 4,27 g |
| –– mononenasycené | 3,64 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 47 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 96,05 g |
| – cukry | 92,45 g |
| ––– laktóza | 15,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 banány | Banán čerstvý | 360 g |
| 2-3 hrsti 2-3 hrsti lesního ovoce (maliny, borůvky, jahody) | Borůvky čerstvé | |
| 300 g 300 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 300 ml |
| 50 ml 50 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| nahrubo nasekané pistácie | Pistácie | |
| čerstvé ovoce na ozdobu | Jahody čerstvé | |
| cukr dle chuti (nebo med) | Cukr bílý |