Nutriční hodnoty (Fíková bublanina s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 613 kJ / 3 015 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 64,22 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,10 g | 
| Tuky | 124,44 g | 
| – nasycené | 31,32 g | 
| – nenasycené | 81,79 g | 
| –– mononenasycené | 56,88 g | 
| –– polynenasycené | 24,91 g | 
| ––– omega 3 | 1,65 g | 
| Vláknina | 12,90 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 687 mg | 
| Sůl | 1,87 g | 
| Sacharidy | 403,00 g | 
| – cukry | 217,30 g | 
| ––– laktóza | 4,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3-4 3-4 čerstvé fíky | Fíky čerstvé | |
| 100 g 100 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 100 g | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g | 
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g | 
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g | 
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml | 
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| rum | Rum | |
| trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |