Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fíková bublanina s rybízem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 613 kJ /
3 015 kcal
Bílkoviny64,22 g
– z toho živočišné bílkoviny38,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,10 g
Tuky124,44 g
– nasycené31,32 g
– nenasycené81,79 g
–– mononenasycené56,88 g
–– polynenasycené24,91 g
––– omega 31,65 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 687 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy403,00 g
– cukry217,30 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 čerstvé fíky Fíky čerstvé
100 g 100 g rybízu Rybíz červený čerstvý 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
sůl Sůl mořská
rum Rum
trochu trochu sádla Sádlo vepřové
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.