Nutriční hodnoty (Fíková bublanina s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 613 kJ / 3 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,10 g |
Tuky | 124,44 g |
– nasycené | 31,32 g |
– nenasycené | 81,79 g |
–– mononenasycené | 56,88 g |
–– polynenasycené | 24,91 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 687 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 403,00 g |
– cukry | 217,30 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 čerstvé fíky | Fíky čerstvé | |
100 g 100 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
rum | Rum | |
trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |