Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s uzenou krkovicí jako hlavní chod)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 099 kJ / 741 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 68,77 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,07 g | 
| Tuky | 31,83 g | 
| – nasycené | 8,12 g | 
| – nenasycené | 15,23 g | 
| –– mononenasycené | 11,69 g | 
| –– polynenasycené | 3,54 g | 
| ––– omega 3 | 0,21 g | 
| Vláknina | 16,46 g | 
| Cholesterol | 144 mg | 
| Sodík | 3,12 g | 
| Sůl | 7,46 g | 
| Sacharidy | 37,73 g | 
| – cukry | 31,34 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařené uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 300 g | 
| 2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g | 
| směs listů listů salátu dle chuti | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1 1 červená cibule (naložená) | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| rukola (dle chuti) | Rukola čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky čerstvého křenu (strouhaného) | Křen čerstvý | 2 g | 
| balzamikový ocet světlý | Ocet balsamikový bílý | |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky rýžového (vinného) octa | Ocet lihový | 10 ml | 
| čerstvě mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | 
 
	