Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky a hruškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie12 483 kJ /
2 984 kcal
Bílkoviny71,73 g
– z toho živočišné bílkoviny52,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,53 g
Tuky134,14 g
– nasycené79,07 g
– nenasycené47,43 g
–– mononenasycené41,01 g
–– polynenasycené6,43 g
––– omega 30,80 g
Vláknina20,10 g
Cholesterol 796 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy341,48 g
– cukry230,29 g
––– laktóza15,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
120 g 120 g měkkého másla Máslo kravské 120 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
400 g 400 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 400 g
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru Cukr vanilkový 5 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.