Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky a hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 12 483 kJ / 2 984 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,73 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,53 g | 
| Tuky | 134,14 g | 
| – nasycené | 79,07 g | 
| – nenasycené | 47,43 g | 
| –– mononenasycené | 41,01 g | 
| –– polynenasycené | 6,43 g | 
| ––– omega 3 | 0,80 g | 
| Vláknina | 20,10 g | 
| Cholesterol | 796 mg | 
| Sodík | 206 mg | 
| Sůl | 0,39 g | 
| Sacharidy | 341,48 g | 
| – cukry | 230,29 g | 
| ––– laktóza | 15,36 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g | 
| 120 g 120 g měkkého másla | Máslo kravské | 120 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml | 
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g | 
| 400 g 400 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 400 g | 
| 1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g | 
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g | 
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml | 
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |