Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky a hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 12 483 kJ / 2 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,53 g |
Tuky | 134,14 g |
– nasycené | 79,07 g |
– nenasycené | 47,43 g |
–– mononenasycené | 41,01 g |
–– polynenasycené | 6,43 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 796 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 341,48 g |
– cukry | 230,29 g |
––– laktóza | 15,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
120 g 120 g měkkého másla | Máslo kravské | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
400 g 400 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 400 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |