Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 345 kJ / 3 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,64 g |
| Tuky | 122,85 g |
| – nasycené | 70,42 g |
| – nenasycené | 42,87 g |
| –– mononenasycené | 36,19 g |
| –– polynenasycené | 6,68 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 60,12 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 5,86 g |
| Sůl | 14,86 g |
| Sacharidy | 337,63 g |
| – cukry | 41,05 g |
| ––– laktóza | 11,18 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg nových brambor | Brambor raný | 1500 g |
| 1 1 čerstvá brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 250 g 250 g nivy | Niva 50% t. v s. | 250 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |