Nutriční hodnoty (Borůvkové vlnobití)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 15 731 kJ / 3 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 209,64 g |
| – nasycené | 117,88 g |
| – nenasycené | 76,56 g |
| –– mononenasycené | 61,76 g |
| –– polynenasycené | 14,80 g |
| ––– omega 3 | 2,49 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 391,30 g |
| – cukry | 246,50 g |
| ––– laktóza | 12,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
| 250 250 g měkkého tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 želatinový ztužovač za studena | Ztužovač želatinový | |
| 400 g 400 g borůvek | Borůvky čerstvé | 400 g |
| cukr moučka dle chuti | Cukr bílý |