Nutriční hodnoty (Podzimní chilli salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 002 kJ / 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,62 g |
| Tuky | 22,33 g |
| – nasycené | 3,53 g |
| – nenasycené | 18,41 g |
| –– mononenasycené | 15,82 g |
| –– polynenasycené | 2,59 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 24,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,14 g |
| – cukry | 22,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 g 200 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená |