Nutriční hodnoty (Vepřové ragú na víně a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 085 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 64,91 g |
– nasycené | 14,13 g |
– nenasycené | 39,45 g |
–– mononenasycené | 31,58 g |
–– polynenasycené | 7,87 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 32,86 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 775 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 41,12 g |
– cukry | 26,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 400 g |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g |
30 g 30 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 30 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
4 4 vyzrálá menší rajčata (oloupaná) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 lžíce 4 lžíce vína (může být i růžové) | Víno bílé suché | 60 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený |