Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragú na víně a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 085 kJ /
1 215 kcal
Bílkoviny91,66 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,06 g
Tuky64,91 g
– nasycené14,13 g
– nenasycené39,45 g
–– mononenasycené31,58 g
–– polynenasycené7,87 g
––– omega 30,30 g
Vláknina32,86 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 775 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy41,12 g
– cukry26,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové krkovice Vepřová krkovice 400 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
80 g 80 g mrkve Mrkev čerstvá 80 g
30 g 30 g petržele Petržel kořenová čerstvá 30 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
4 4 vyzrálá menší rajčata (oloupaná) Rajče červené čerstvé 240 g
4 lžíce 4 lžíce vína (může být i růžové) Víno bílé suché 60 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.