Nutriční hodnoty (Vepřové ragú na víně a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 085 kJ / 1 215 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,06 g |
| Tuky | 64,91 g |
| – nasycené | 14,13 g |
| – nenasycené | 39,45 g |
| –– mononenasycené | 31,58 g |
| –– polynenasycené | 7,87 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 32,86 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 775 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 41,12 g |
| – cukry | 26,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 400 g |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g |
| 30 g 30 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 30 g |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
| 4 4 vyzrálá menší rajčata (oloupaná) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 lžíce 4 lžíce vína (může být i růžové) | Víno bílé suché | 60 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený |