Nutriční hodnoty (Kovbojské fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 837 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,07 g |
| Tuky | 1,10 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,10 g |
| – cukry | 25,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
| 1 hrnek 1 hrnek červených fazolí (nebo jiných barevných) | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| chilli (nebo pálivá paprika, čerstvá chilli paprička) | Chilli paprička sušená | |
| jíška | Jíška máslová | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| jarní cibulka na posypání | Cibulka jarní čerstvá |