Nutriční hodnoty (Kachní stehna s jablky a rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 252 kJ / 1 016 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 10,51 g |
| – nasycené | 5,89 g |
| – nenasycené | 3,64 g |
| –– mononenasycené | 2,74 g |
| –– polynenasycené | 0,91 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 25,20 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 187,53 g |
| – cukry | 180,33 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kachní stehna (čtvrtky) | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 150 g 150 g rozinek | Rozinky | 150 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |