Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát plný vitamínů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 434 kJ /
582 kcal
Bílkoviny19,80 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,40 g
Tuky21,32 g
– nasycené2,31 g
– nenasycené17,80 g
–– mononenasycené11,75 g
–– polynenasycené6,05 g
––– omega 31,49 g
Vláknina31,55 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy61,90 g
– cukry38,40 g
––– laktóza2,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
3 lžíce 3 lžíce vykapaného hustého bílého jogurtu (nebo skyru) Jogurt kravský bílý 1,5% 45 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 větší předvařená řepa Červená řepa čerstvá
1 lžička 1 lžička kvalitní hořčice Hořčice plnotučná 5 g
dýňová semínka dle chuti Dýňová semínka
1/3 hlávky 1/3 hlávky menšího bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1000.0000298023224 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.