Nutriční hodnoty (Zelný salát plný vitamínů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 434 kJ / 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,40 g |
Tuky | 21,32 g |
– nasycené | 2,31 g |
– nenasycené | 17,80 g |
–– mononenasycené | 11,75 g |
–– polynenasycené | 6,05 g |
––– omega 3 | 1,49 g |
Vláknina | 31,55 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 61,90 g |
– cukry | 38,40 g |
––– laktóza | 2,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
3 lžíce 3 lžíce vykapaného hustého bílého jogurtu (nebo skyru) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 větší předvařená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1 lžička 1 lžička kvalitní hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
dýňová semínka dle chuti | Dýňová semínka | |
1/3 hlávky 1/3 hlávky menšího bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000.0000298023224 g |