Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové lívance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 892 kJ /
1 408 kcal
Bílkoviny59,15 g
– z toho živočišné bílkoviny21,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,24 g
Tuky34,90 g
– nasycené19,99 g
– nenasycené12,47 g
–– mononenasycené10,03 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 30,32 g
Vláknina35,10 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy197,45 g
– cukry39,74 g
––– laktóza16,34 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 200 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku Kypřící prášek 5 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru (nebo stévie) Cukr třtinový 12 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
30 g 30 g rozpuštěného másla (ghí nebo kokosového oleje) Máslo kravské 30 g
3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) Vaječný bílek 99 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
250 g 250 g dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 250 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
ghí nebo kokosový olej na potření lívanečníku Ghí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.