Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 728 kJ / 1 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 157,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
| Tuky | 95,40 g |
| – nasycené | 56,28 g |
| – nenasycené | 33,02 g |
| –– mononenasycené | 27,48 g |
| –– polynenasycené | 5,54 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 72,00 g |
| Cholesterol | 581 mg |
| Sodík | 2,79 g |
| Sůl | 7,04 g |
| Sacharidy | 53,16 g |
| – cukry | 7,56 g |
| ––– laktóza | 5,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 600 g 600 g hub (i sterilované žampiony se šťávou) | Žampion zavařený | 600 g |
| 200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |