Nutriční hodnoty (Plněný bramborový knedlík z pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 249 kJ / 2 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,48 g |
| Tuky | 37,64 g |
| – nasycené | 8,86 g |
| – nenasycené | 17,92 g |
| –– mononenasycené | 14,16 g |
| –– polynenasycené | 3,76 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 29,45 g |
| Cholesterol | 811 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 3,47 g |
| Sacharidy | 307,05 g |
| – cukry | 18,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor (vařených ve slupce) | Brambor zimní | 800 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 1žíce škrobu | Bramborový škrob | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 150-200 g 150-200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 175 g |
| 450 g 450 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 450 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| muškátový květ (dle chuti) | Muškát květ sušený | |
| 60 g 60 g strouhanky (nebo dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | 60 g |
| hladká mouka na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový |