Nutriční hodnoty (Kvasnicová s vajíčky a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 933 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,88 g |
Tuky | 52,87 g |
– nasycené | 9,06 g |
– nenasycené | 33,87 g |
–– mononenasycené | 25,23 g |
–– polynenasycené | 8,64 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 7,88 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 10,94 g |
– cukry | 5,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kostky 2 kostky kvasnic (po 42 g) | Droždí pekařské lisované | 46 g |
1/2 1/2 menšího pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
provensálské bylinky | Provensálské koření |