Nutriční hodnoty (Noky s řepou a brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 459 kJ / 1 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,68 g |
| Tuky | 63,99 g |
| – nasycené | 30,68 g |
| – nenasycené | 26,30 g |
| –– mononenasycené | 19,83 g |
| –– polynenasycené | 6,47 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 744 mg |
| Sodík | 3,39 g |
| Sůl | 8,17 g |
| Sacharidy | 172,85 g |
| – cukry | 28,85 g |
| ––– laktóza | 4,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
| 350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| pažitka | Pažitka čerstvá |