Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 259 kJ /
2 213 kcal
Bílkoviny122,17 g
– z toho živočišné bílkoviny108,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,03 g
Tuky139,15 g
– nasycené61,58 g
– nenasycené66,28 g
–– mononenasycené52,85 g
–– polynenasycené13,43 g
––– omega 33,16 g
Vláknina16,18 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 2,58 g
Sůl5,68 g
Sacharidy114,17 g
– cukry28,51 g
––– laktóza14,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1 1 malý svazek pažitky Pažitka čerstvá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
200 g 200 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 200 g
150 g 150 g taveného sýra Sýr tavený 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
trocha trocha chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.