Nutriční hodnoty (Broskvová tříšť)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,89 g |
| Tuky | 1,08 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 7,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 101,47 g |
| – cukry | 88,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 500 ml |
| 500 ml 500 ml ledu | Led | 500 ml |
| 5 5 broskví | Dužina broskve čerstvá | |
| 1-2 1-2 citrony | Citrón čerstvý | 135 g |
| 1 snítka 1 snítka máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
| 4 lžíce 4 lžíce jahodové šťávy | Šťáva z jahod |