Nutriční hodnoty (Steak ze žraloka v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,30 g |
| Tuky | 1,05 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,55 g |
| – cukry | 7,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 2 2 žraločí steaky | Žralok filet | |
| 150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
| cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| olivový olej | Olej olivový |