Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak ze žraloka v parním hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 209 kJ /
289 kcal
Bílkoviny9,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,30 g
Tuky1,05 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,03 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,55 g
– cukry7,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
2 2 žraločí steaky Žralok filet
150 g 150 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 150 g
cibulka Cibulka jarní čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
provensálské koření Provensálské koření
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.