Nutriční hodnoty (Steak ze žraloka v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,30 g |
Tuky | 1,05 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,55 g |
– cukry | 7,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
2 2 žraločí steaky | Žralok filet | |
150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
olivový olej | Olej olivový |