Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová čína v dalamánku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 974 kJ /
711 kcal
Bílkoviny20,69 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,01 g
Tuky50,70 g
– nasycené8,10 g
– nenasycené40,18 g
–– mononenasycené34,29 g
–– polynenasycené5,89 g
––– omega 30,07 g
Vláknina22,52 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,41 g
Sacharidy34,39 g
– cukry15,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tvrdých hub (já měla žampiony) Hřib čerstvý 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
Solamyl Bramborový škrob
4 PL 4 PL olivového oleje (nejlépe extra virgin) Olej olivový 44 ml
2 PL 2 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
3 hrsti 3 hrsti pokrájeného čerstvého červeného zelí Zelí červené čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 barevná paprika Paprika červená čerstvá 150 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
kari Kari
pepř Pepř černý
pálivá paprika nebo chilli Paprika pálivá
(event. další zelenina: jarní cibulka, bílé zelí atd.) Zelí bílé čerstvé
chlebový dalamánek nebo malý kulatý chlebík Dalamánek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.