Nutriční hodnoty (Houbová čína v dalamánku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 974 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,01 g |
Tuky | 50,70 g |
– nasycené | 8,10 g |
– nenasycené | 40,18 g |
–– mononenasycené | 34,29 g |
–– polynenasycené | 5,89 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 22,52 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 34,39 g |
– cukry | 15,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tvrdých hub (já měla žampiony) | Hřib čerstvý | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
Solamyl | Bramborový škrob | |
4 PL 4 PL olivového oleje (nejlépe extra virgin) | Olej olivový | 44 ml |
2 PL 2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
3 hrsti 3 hrsti pokrájeného čerstvého červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 barevná paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
kari | Kari | |
pepř | Pepř černý | |
pálivá paprika nebo chilli | Paprika pálivá | |
(event. další zelenina: jarní cibulka, bílé zelí atd.) | Zelí bílé čerstvé | |
chlebový dalamánek nebo malý kulatý chlebík | Dalamánek |