Nutriční hodnoty (Jablka s pudinkem zabalená v listovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 512 kJ / 3 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,58 g |
| Tuky | 170,43 g |
| – nasycené | 77,96 g |
| – nenasycené | 89,38 g |
| –– mononenasycené | 32,79 g |
| –– polynenasycené | 56,60 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 21,84 g |
| Cholesterol | 304 mg |
| Sodík | 665 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 506,85 g |
| – cukry | 179,82 g |
| ––– laktóza | 36,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
| 240 g 240 g piškotů | Piškoty | 240 g |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr krystal (dle chuti) | Cukr bílý | |
| mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |