Nutriční hodnoty (Buchta s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 405 kJ / 4 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 219,12 g |
– nasycené | 18,04 g |
– nenasycené | 187,00 g |
–– mononenasycené | 132,00 g |
–– polynenasycené | 55,00 g |
––– omega 3 | 16,46 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 6,81 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 543,40 g |
– cukry | 258,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky sody | Jedlá soda | 24 g |
1 1 celý kompot dýňový (i šťáva) | Dýně sterilovaná | |
teplé mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
tuk a hrubá mouka na přichystání plechu | Mouka pšeničná hrubá |