Nutriční hodnoty (Buchta s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 405 kJ / 4 399 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 219,12 g |
| – nasycené | 18,04 g |
| – nenasycené | 187,00 g |
| –– mononenasycené | 132,00 g |
| –– polynenasycené | 55,00 g |
| ––– omega 3 | 16,46 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 6,81 g |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 543,40 g |
| – cukry | 258,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sody | Jedlá soda | 24 g |
| 1 1 celý kompot dýňový (i šťáva) | Dýně sterilovaná | |
| teplé mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| tuk a hrubá mouka na přichystání plechu | Mouka pšeničná hrubá |