Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 405 kJ /
4 399 kcal
Bílkoviny57,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky219,12 g
– nasycené18,04 g
– nenasycené187,00 g
–– mononenasycené132,00 g
–– polynenasycené55,00 g
––– omega 316,46 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 6,81 g
Sůl0,42 g
Sacharidy543,40 g
– cukry258,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžičky 2 lžičky sody Jedlá soda 24 g
1 1 celý kompot dýňový (i šťáva) Dýně sterilovaná
teplé mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
tuk a hrubá mouka na přichystání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.