Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní dršťková polévka

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2016 14:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 858 kJ / 1 161 kcal
Bílkoviny157,16 g
Tuky38,78 g
Vláknina14,52 g
Cholesterol 787 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy41,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

17. 9. 2023 17:49

Miluska56: Děkuji moc:-K:-K

Miluska56

17. 9. 2023 13:43

Vynikající 😋

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 12. 2021 13:55

:-)<3<3:-K

HANS55

29. 5. 2019 04:51

Jeden starý řezník mi poradil. Dej dršťky do octové vody 1:1 přes noc a budou krásně bílé.

mika59 mika59

26. 1. 2019 13:28

emil.docekal: Přesně nevím, ale musí to být potopené a asi dva prsty vody nad...:-)

emil.docekal

26. 1. 2019 08:46

Jaké dáváte na těch 800 g dršťěk množství vody do tlakového hrnce- finálně?

mika59 mika59

12. 3. 2017 21:53

yoghi: Já nevím, ale záleží na těch dršťkách, někdy tak smrdí, že ani 3x nestačí, už jsem jedny i vyhodila, protože se to nedalo...A i 3x prošlé varem mají glanc a mastné oko...;-):-K

yoghi

12. 3. 2017 21:35

Tak z předvařených drštek se dá udělat jen červená polévka s froté žvýkačkou. Přečetl jsem si ten recept a když 3x sleju z drštek vývar, tak dostanu právě tu nechutnou žvýkačku ze které polévku neuděláte ani za nic. Pořádná drštková polévka má mít "glanc" tzn. nahoře udělá červené mastné oko. Z předvařených drštěk se to nikdy nepovede, protože to nejlepší z masa odteklo do kanálu někde u dodavatele. Jinak, zkuste udělat drštkovou jako guláš - gulášovou polévku. Poznáte že to nesmrdí a z normálních drštek nemá chybu. Silná přesnídávková polévka jak má být.

mika59 mika59

15. 2. 2017 18:01

Jaroslava Dvořáková: Jaruško moc děkuji..;-) A taky díky Všem...;-):-K

Jaroslava Dvořáková

15. 2. 2017 15:47

Dnes jsem si koupila v Albertě,,předvařené držˇky a mohu jen dodat fantastická polívečka !!!!:yes::yes::yes:

krkovicka.x krkovicka.x

7. 5. 2016 22:54

:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 5. 2016 19:06

:-K:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

7. 5. 2016 16:15

Já už kupoval mockrát,předvařené, v Albertu (Srbice) a ani jednou mě nezklamaly:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2016 16:04

Já to vařím málokdy, taky bych to asi jedla sama. Ale pokud jsem koupila, tak ty předvařené a nesmrděly! :-O

spagetka spagetka

7. 5. 2016 10:09

mika59: Fakt? :-((:-((:-(( No tak to se ti nedivím, to je jasný. Je ale fakt, že tomu našemu řezníkovi fakt důvěřuju, zatím mne nezklamal. V marketu už maso, salámy prostě nekupuju.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: dršťková polévka top recepty příprava drštkové polévky drštková polévka z předvařených drstkova polevka aby dršťky nesmrdely priprava drškove polevky drštkova polevka příprava polevka drž pikntni drstkova polevka dršťková polévka v tlakovém hrnci příprava drštěk dršťková polévka z předvařených drštěk pikantní držtková polévka příprava drštěk na polévku jak udela drstkova polévka dršťková polévka recept dršťková polévka z morkové polevka z hlivy ustricne v tlakovem hrnci priprava dršťky presnidavkova drstkova polévka

Suroviny: dršťky, kost hovězí morková, cibule, sádlo, mouka hladká, zelenina kořenová, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, chilli paprika čerstvá, česnek, koření nové koření, pepř celý, majoránka, sůl, pepř, petrželka

TopRecepty.cz

Pikantní dršťková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54pX