Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 683 kJ / 1 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,08 g |
| Tuky | 79,11 g |
| – nasycené | 50,82 g |
| – nenasycené | 25,83 g |
| –– mononenasycené | 21,33 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 49,77 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,65 g |
| Sacharidy | 60,95 g |
| – cukry | 37,10 g |
| ––– laktóza | 5,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brokolice | Brokolice čerstvá | 1000 g |
| 4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 100 g 100 g ementálu | Ementál | 100 g |