Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 683 kJ /
1 358 kcal
Bílkoviny76,68 g
– z toho živočišné bílkoviny28,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,08 g
Tuky79,11 g
– nasycené50,82 g
– nenasycené25,83 g
–– mononenasycené21,33 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,75 g
Vláknina49,77 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,65 g
Sacharidy60,95 g
– cukry37,10 g
––– laktóza5,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brokolice Brokolice čerstvá 1000 g
4-5 4-5 rajčat Rajče červené čerstvé 270 g
olej Olej řepkový
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
100 g 100 g ementálu Ementál 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.