Nutriční hodnoty (Zapečené plátky s jablkem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 1,10 g |
| – nasycené | 0,31 g |
| – nenasycené | 0,37 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 20,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,60 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| hořčice s medem a koprem | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| tuk na pekáček | Margarín | |
| plátky plátky sýru (nebo Niva) | Sýr kravský tvrdý 30% |